Op zoek naar een origineel kadootje voor moederdag?

Let dan even goed op. Want voor iedere moeder die op 14 mei 2023 de Expositie ’Gestapelde Lagen’ (bij galerie De Sleedoorn in Zetten) bezoekt, ligt een klein kadootje van Ten Wolde Illustraties klaar. Dan bezorg je je moeder dus niet alleen een leuk uitje maar ook iets dat ze thuis zelf aan de muur kan hangen (en je hoeft er niet eens zelf voor te knutselen dit jaar)! De voorraad is beperkt (op = op) maar als je vooraf laat weten dat je komt en hoe je moeder* heet, dan hou ik een kunstwerkje voor haar achter en ben je zeker van je kado.

Je kunt reserveren via het contactformulier op deze website, of door te bellen/appen/sms-en met Tanja,

telefoonnummer 06-44 060 965.

(* en vanzelfsprekend zijn alle moeders zijn welkom dus ook, schoonmoeders/wensmoeders/bonusmoeders/adoptiemoeders/oppasmoeders/surrogaatmoeders, kortom iedereen die zich herkent in de term ’moeder’).

Datum: 14 mei 2023

Locatie: Galerie De Sleedoorn in Zetten (Hendrik Piersonstraat 11b, Zetten)

Delen via  

Wil jij een keer gratis naar een grote kunstbeurs? Grijp dan nu je kans en stuur mij een email (tanja@tenwoldeillustraties.nl) of vul elders op de website het contactformulier in waarin je aangeeft dat je graag naar ArtEindhoven wilt. Ik mag een paar kaarten weggeven. Dan ontvang je van mij per e-mail een link waarmee je online gratis kaarten kunt bestellen.

Art Eindhoven vindt plaats op 4 en 5 februari 2023 in het Klokgebouw in Eindhoven (adres: Klokgebouw 50, Eindhoven)

Delen via  

Shop in shop

Wil je het illustratiewerk van Tanja in het echt zien? Bezoek dan ook eens Culinair Café Dames & Heren (van Frank en Cora) in de binnenstad van Arnhem (Markt 31). Daar hangen prenten van allerlei soorten dames en heren en ook wat illustraties die met eten te maken hebben. Hadden we al gezegd dat je er heerlijke taart kunt eten en super kunt lunchen? Komt dat zien!

Delen via