Duo expositie Tanja ten Wolde en Kieta Nuij

Schud het winterstof uit je veren en vlieg er eens uit richting de kerk van Aerdt want daar gaat het gebeuren op de zondagmiddagen in maart! Een mooie voorjaarsexpositie samen met beeldend kunstenaar Kieta Nuij.

Ik ben vereerd dat Kunstkring Het Gelders Eiland mij al zo snel na mijn eerste uitvliegen heeft gespot en me begin 2023 al ’geboekt’ heeft voor deze expositie in de kerk van Aerdt. Speciaal voor deze gelegenheid ook weer veel nieuw werk gemaakt (en misschien zelfs wat anders dan je van mij gewend bent). Nieuwsgierig? Kom kijken!

Er zijn 4 zondagen waarop de expositie geopend is (3, 10,17 en 24 maart) maar daarnaast is het ook mogelijk om buiten openingstijden een afspraak te maken om in alle rust te komen kijken. In dat geval kun je contact opnemen en een afspraak maken met de organisatoren via telefoonnummer 0316-373732.

We hopen je weer te mogen begroeten.

Locatie: Kerk in Aerdt (Kerkstraat 26)

Delen via  

Shop in shop

Wil je het illustratiewerk van Tanja misschien ook eens zelf tentoonstellen? Bijvoorbeeld ter tijdelijke opfleuring van je kantoor, feestje of in jouw café/restaurant? Dat kan! Neem gerust even contact op om de mogelijkheden en kosten te bespreken.

Delen via