Workshops & Exposities

Workshops

Zelf ook even vliegen?
Deze Vreemde Vogel houdt wel van een feestje. Huur Tanja ten Wolde in om een unieke workshop te verzorgen voor jong en oud. Bekijk de opties.

Events

Wat doet de Vreemde Vogel hier?
Tanja kun je ook zomaar in het wild tegenkomen. Ze exposeert met regelmaat en grijpt ook andere evenementen aan om haar werk te laten zien. Bekijk de agenda voor de leukste events.

10/11 september 2022 - Kunst- en Cultuurroute van het Kunstcollectief Gelderse Poort

Ten Wolde Illustraties doet mee aan de jaarlijkse Kunst- en Cultuurroute van het Kunstcollectief Gelderse Poort. Je kunt Tanja (en haar kunstwerken) vinden in het kerkje aan de Molenstraat 1 in Angeren (gemeente Lingewaard).

Datum: 10/11 september 2022, van 11.00 tot 17.00 uur (kunst kijken met live muziek optredens om 13.30 uur en 15.30 uur)

routekaartje voor de Westoever kunstenaars (gemeente Lingewaard)

Workshop Customize je sneakers (minimaal 3 en maximaal 6 personen).

Van ontwerp tot uitvoering. In een 3 uur durende workshop ga je aan de slag met een paar maagdelijk witte sneakers in je eigen maat. Niet bang zijn, gewoon doen is het motto. Gewapend met een koffer vol Poscastiften komt illustrator Tanja ten Wolde naar een door jou geregelde locatie toe. Een tafel waaraan je met zijn allen kunt zitten is eigenlijk de enige randvoorwaarde. En vooraf stemmen we af of je zelf de schoenen inkoopt of dat je dit liever door mij laat doen. Hou er wel rekening mee dat de voorbereiding qua inkoop tijd kan kosten dus wacht niet te lang met het vastleggen van een afspraak. De kosten van deze workshop bedragen €75,- per persoon. Dat is inclusief het gebruik van tekenmaterialen maar exclusief de aanschaf van de schoenen.

Workshop Vreemde Vogels maken (minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers)

Tijdens deze workshop (een aanrader voor jong en oud), komt illustrator Tanja ten Wolde je helpen om je eigen vreemde vogel te fabriceren. Dat kan door te schilderen, tekenen of te knutselen met allerlei soorten materiaal. De workshop wordt bij je thuis of op een door jou zelf geregelde locatie gegeven en het belangrijkste is dat er een grote tafel aanwezig is waar we aan kunnen werken, water en licht. De workshop duurt ongeveer 2 uur. De kosten bedragen € 25,00 per persoon (inclusief te gebruiken materiaal).

10 juli t/m 14 augustus 2022 - Expositie in de Gendtse kerk

Ten Wolde Illustraties kijkt terug op een super zomerexpositie (met de titel ’Wat je bedenkt kan bestaan’) in het Gendtse kerkje. Ondanks de warmte (of misschien wel dankzij de warmte want in een kerk is het heerlijk koel) hebben we in de zomerweken meer dan 100 bezoekers mogen ontvangen die van heinde en verre de weg wisten te vinden naar het Betuwse Gendt.

Een van die bezoekers was wel heel speciaal. De Afvalridder uit Hemmen (waar het verhaal van Tanja’s laatste prentenboek op is gebaseerd) kwam hoogst persoonlijk de kunstwerken bewonderen. Dat was natuurlijk een mooie gelegenheid om hem het eerste exemplaar van het boek uit te reiken...

 

Zondag 31 juli 2022 - Sonsbeekpark in Arnhem

Zondag 31 juli stond Ten Wolde Illustraties op de Zeldzaam Mooi Markt bij de witte Stadsvilla in het Sonsbeekpark in Arnhem te stralen. Onze vrolijke kraam was oprecht een vreemde vogel op de markt en trok veel bekijks omdat er lekker veel te snuffelen viel.

Datum: 31 juli 2022
Locatie: Sonsbeekpark in Arnhem

2/3 juli 2022 - Expositie in galerie De Hoge Eest

Op 2 en 3 juli 2022 vond in galerie De Hoge Eest te Bemmel de eerse soloexpositie plaats van illustrator Tanja ten Wolde. Wat een feest en succes was dat! Mocht je het nou gemist hebben, geen nood er komen snel weer nieuwe expo’s aan. Check regelmatig even de website, dan blijf je op de hoogte.

Datum: 2/3 juli 2022 (zaterdag 2 juli van 11.00 tot 16.00 uur en zondag 3 juli van 11.00 tot 17.00 uuur)
Locatie: De Plak 29, Bemmel
Vrije toegang

11/12 juni 2022 - Pop-up expositie van het Kunstcollectief Gelderse Poort

Deelname aan de Pop-up expositie van het Kunstcollectief Gelderse Poort bij MIET-AIR (Grensweg 6) in Beers (in het weekend van 11 en 12 juni 2022)

Datum: 11/12 juni 2022
Locatie: Grensweg 6, Beers

Er is niets gevonden binnen het geselecteerde filter.