Mei 2023 - Expositie ’Gestapelde Lagen’ in Galerie De Sleedoon

Van 5 tm 28 mei 2023 is er nieuw werk te zien van Ten Wolde Illustraties tijdens een duo expositie met beeldend kunstenaar Marjo Wiltingh in Galerie de Sleedoorn te Zetten. Dit is om meerdere redenen een hele bijzondere expositie (lees meer daarover hieronder). 

Datum: 5 tot en met 28 mei 2023 (ieder weekend van vrijdag tm zondag geopend tussen 14.00 en 17.00 uur)

Locatie: Galerie De Sleedoorn (Hendrik Piersonstraat 11b, Zetten)

Toegang is gratis

Moederdagactie: Iedere moeder die op 14 mei de expositie bezoekt ontvangt van Tanja (* zolang de voorraad) een uniek cadeautje.

Van Bevrijdingsdag tot en met Pinksteren vormt Galerie ’De Sleedoorn’ in het Betuwse Zetten het decor voor een wonderlijke combi-expositie waarbij kleur, botanische schoonheid en tot de verbeelding sprekende schepsels de hoofdrol spelen. Kunstwerken die je vrolijk stemmen. De wereld als een kijkdoos in een verhalend perspectief.

Kunstenaars Tanja ten Wolde en Marjo Wiltingh zetten je wereld even op zijn kop met kleurexplosies die hun beider werk zo kenmerkt. Ten Wolde exposeert met illustratieve prenten en gelaagde fotoschilderijen waarin ook tekenwerk verborgen is. Wiltingh toont haar bloemige ecoprints op zacht materiaal zoals zijde en leer en heeft daarnaast ook haar houten kijkdoosjes uitgestald met kleine voorstellingen aan de hand van gevonden voorwerpen. De verbindende factor in hun werk is de gelaagde opbouw. Die techniek, het stapelen van lagen om nieuwe beelden en indrukken te maken, geeft magische en soms feeërieke effecten. Een bezoek aan deze expositie is alsof je een grote caleidoscoop binnenstapt waarbij je telkens getrakteerd wordt op een ander perspectief.

Moederdagactie! Zoek je nog een origineel (en ook nog eens gratis) moederdagcadeau? Neem dan op 14 mei je moeder, schoonmoeder, wensmoeder, bonusmoeder of welke moeder dan ook mee naar de expositie en zij ontvangt naast een bijzonder uitje ook nog een uniek kunstwerkje van Tanja ten Wolde. Wees er wel snel bij want op is op.

Kruip in je fantasie, vier de lentemaand en laat je verrassen en verleiden in De Sleedoorn. Ieder weekend in mei op vrijdag/zaterdag/zondag te bezoeken tussen 14.00 en 17.00 uur.

Tanja ten Wolde zal zelf aanwezig zijn op alle zondagen.

Datum: Ieder weekend in mei (vrijdag tm zondag, 14.00 - 17.00 uur)

Locatie: Galerie De Sleedoorn (Hendrik Piersonstraat 11b in Zetten)