Dubbele Kunstkaarten

Een kaartje sturen is weer helemaal terug van weggeweest! En gelukkig maar, want wie wordt er nou niet blij van een beetje persoonlijke aandacht? Stuur je een kaart uit de collectie van Ten Wolde Illustraties, dan heb je grote kans dat de ontvanger de kaart nog lange tijd in het zicht laat staan (en je er zelf ook even om kunt grinniken als je op bezoek komt). Kom, maak een ander blij en koop die kaarten van mij! De kaarten worden aangeboden in setjes van 5 inclusief witte enveloppen en kosten € 14,50- per set (inclusief verzendkosten). Wil je liever 5 dezelfde kaarten in plaats van een getoonde set? Zet je wensen dan even in het contactformulier en ik laat je weten of de door jou gewenste kaarten op voorraad zijn.

 

Dubbele Kunstkaarten set 1

Het formaat van deze set dubbele kunstkaarten is 19 x 12,5 cm (staand). Aan de binnenzijde is ruimte om te schrijven. Zowel de binnenzijde als de achterzijde zijn in bijpassende kleuren vormgegeven. Bij deze kaarten worden witte enveloppen geleverd.

Kosten: Een setje van 5 kaarten inclusief 5 witte enveloppen kost  € 14,50,- 
incl. verzendkosten in Nederland*

Dubbele Kunstkaarten set 2

Het formaat van de dubbele (vierkante) kunstkaarten is 15 x 15 cm. Aan de binnenzijde is ruimte om te schrijven. Bij deze kaarten worden witte enveloppen geleverd.

Kosten: Een setje van 5 kaarten kost € 14,50,-  
incl. verzendkosten in Nederland*

Dubbele Kunstkaarten set 3

Het formaat van de dubbele kunstkaarten is 12,5 x 18 cm. Aan de binnenzijde is ruimte om te schrijven. Zowel de binnenizijden als de achterzijde zijn in bijpassende kleuren vormgegeven. Bij deze kaarten worden witte enveloppen geleverd.

Kosten: Een setje van 5 kaarten inclusief 5 witte enbeloppen kost € 14,50,-  
incl. verzendkosten in Nederland*

Er zijn geen illustraties gevonden binnen het geselecteerde filter.